دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 4201 KB
تعداد صفحات : 55
بازدیدها : 306
برچسبها : اثربخشی نیرو ارتقای اثربخشی
مبلغ : 7000 تومان
خرید این فایلبررسی سازه ها وراههای ارتقای اثر بخشی نیروی کار
امروزه بررسی راهبردی سازه ها و ساز وکارهای اثر بخشی از موارد مسلم تحول آ فرینی و استقرار نظام بهبود فرایندهای کار قلمداد می شود عامل انسانی از دو زاویه متعارض یکی خلاقیت، جمود، و دیگری کار آفرینی - انهدام بازده سازمانها، نقش زیر بنایی در موفقیت واثر بخشی سازمان و مدیریت دارد.
مقاله حاضر درصدد شناسایی بافت درونی، تعبیه اسکلت پیکره اثر بخشی و ارائه راهکارهای هدایت مولفه های بهبود اثر بخشی سازمانی است.
امروز سازمانها به حدی گسترده و پیچیده شده اند که بدون علم سازمان و مدیریت و بهره گیری از توانمندی، فراست و مهارتهای سالها تجربه سازمانی نه می توان سازمان را به خوبی درک وتحلیل کرد ونه می توان آن را رهبری و مدیریت نمود. همان طور که بدون علم و ممارست درهر رشته تخصصی نمی توان از آن بهره برداری کرد علم مدیریت به لحاظ پیچیدگی ذهنی بودن، وناهمگنی محیط واعضای سازمان بسیار سخت تر از هر علمی است که محیط آن جنبه فیزیکی و واقعی دارد.
اثر بخشی که بعد کیفی بهره وری است درارتباط بسیار نزدیک با کیفیت و توان کاری نیروی انسانی است این شاخص نشانگر نسبت : 1- هدفهای واقعی به هدفهای پیش بینی شده و 2- عملکرد واقعی به عملکرد مورد انتظار است وا زطریق بازده نیروی کار و سازمان اندازه گیری می شود اثر بخشی در واقع با هدفهای مدیر وسازمان مشخص می شود وهویت پیدا می کند عرصه شاخصهای سنجش اثر بخشی در چارچوب : 1- میزان دستیابی به هدفهای مورد انتظار 2) کیفیت کار 3) سرعت و دقت کار و 4) جوششهای درونی بهبود و خلاقیت قرار می گیرد البته در تعیین اثر بخشی باید میان اثر بخشی هدفهای فردی، سازمانی، و مدیریت تفاوت قائل شد از آنجا که یکی از خصیصه های تحقق تفکرات واراده مدیریت در سازمانها استفاده از مجاری قدرت است لازم است میان مجاری قدرت سازمانی مقام و مجاری قدرت شخصی در کسب موفقیت و اثر بخشی تمییز قائل شد، هر چند که منظور از قدرت میزان توانایی تاثیر گذاری بر رفتار افراد است در صورتی که شخصیت سازمانی قادر باشد افراد سازمان را به انجام دادن کار معینی ترغیب کند، آن شخصیت دارای قدرت سازمانی مقام است درحالی که قدرت شخصی از مجاری قدرت زیر دستان در انجام دادن فعال کار، نشئت می گیرد بهترین وضعیت برای مدیریت سازمان، جمع کردن این دو نوع مجاری قدرت در شخص مدیر است یعنی هم پذیرای او باشند دوستش بدارند، به او احترام حرفه ای و شخصیتی بگذارند و هم از او پروا، حیا و اطاعت پذیری بالایی داشته باشند وحتی بترسند در این میان بازده میزان کوشش و هدایت مدیریت مطرح می شود که بر آن اساس فرد می کوشد بر رفتار دیگری تاثیر بگذارد وبه آن جهت بدهد و آن را در قلمرو و ابستگی وارد کند. میزان موفقیت افراد در سازمان را با بازده (قدرت تولیدی) گروه تحت رهبری آنها اندازه گیری می کنند....
میدان نیرو، این عامل تکنیکی برای تشخیص و ضعیتهای سازمانی است از این تکنیک بای بررسی متغیرهای تاثیر گذار بر اثر بخشی استفاده می شود هر وضعیتی با دونوع نیروی سوق دهنده (پیش برنده) و باز دارنده مانع سر و کار دارد این نیروها برهر تغییر و تحولی تاثیر می گذارند.
نیروهای موثر بر یک وضعیت برای ایجاد حرکت، نیروهای سوق دهنده اطلاق می شوند که در جهت خاصی و برای رسیدن به مقصدی فشار و تحرک به وجود می آورند لذا عامل تغییر محسوب می شوند و آن را تداوم می بخشند....
خرید و دانلود آنی فایل